مقایسه بین کیا اپتیما و هیوندای سوناتا و رنو تلیسمان


توسط : شبنم ثناگو
1397/02/27
7617 بازدید
Like
22

مقایسه طراحی بیرونی
کیا اپتیما
نمای جلویی خودرو بسیار شیک به نظر می‌ رسد. جلوپنجره پوزه-ببری جدید که نسبت به قبل باریکتر وعریض‌تر شده، تا مجاورت چراغ‌ های خوش فرم جلو امتداد یافته است. دریچه‌ های هوای جانبی با تزیینات کرومی، راه را برای عبور هوا به سمت چرخ‌ های جلو هموار نموده‌اند.سر اگزوز های بیضی شکل در دو انتهای دیفیوزر مشکی-کرومی، در قسمت تحتانی سپر عقب خودنمایی می‌ کنند و چراغ‌ های عقب به صورت دو تکه بر روی درب منحنی-فرم صندوق عقب و بدنه جا خوش کرده‌اند. سقف شیبدار نیز از مشخه‌ های اصلی اپتیما 2018 محسوب می‌ شود.

هیوندای سوناتا

در نمای جلو هیوندای طی مراسم اولیه رونمایی گفت که از طرح آبشار استفاده شده و خط‌های افقی و محدوده دور جلو پنجره سعی شده تا به شکل یک آبشار دیده شود. همچنین حتی چراغ‌های کناری مه‌شکن نیز به شکل آفتاب هستند و خطوط افقی در آن دیده می‌شود.در نمای عقب هیوندای از چراغ‌های کاملاً جدیدی استفاده کرده که طرح نوین و مدرنی دارد و طوری طرح جدید انتخاب شده که از فاصله دور و با روشن بودن چراغ‌ها بتوان تشخیص داد که یک هیوندای سوناتا جدید در حال تردد است.

رنو تلیسمان
رنو تلیسمان طراحی اش در اوج خلاقیت ، ظرافت و هماهنگی است. به عنوان مثال میتوان به جلو پنجره عریض، آرم بزرگ رنو و چراغ هایی اخمو که در کنار LED های مخصوص روز با طرحی شبیه به حرف C، جلوی تلیسمان را کاملا متمایز کرده اند اشاره کرد.درباره طراحی عقب خودرو باید بگوییم که چراغ های آن (عقب) مانند چراغ های به هم متصل ساخته شده است ولی آرم رنو هنرمندانه این اتصال را از بین برده و طرح چراغ های رنو تلیسمان را کاملا متمایز از هر خودروی دیگری کرده است. اینجا هم رنو بودن تلیسمان واضح و آشکار است.

در نتیجه

در مقایسه نمای ظاهر این سه خودرو باید گفت که هر سه بسیار زیبا و هنرمندانه طراحی شده اند و هیچ کدام توانایی چربش بر دیگر را ندارد.این سلیقه افراد است که مشخص می کند سراغ کدام بروند.

 


 
مقایسه طراحی داخلی
کیا اپتیما
دیزاین داخلی این خودرو بیشتر ساده است و به جنبه ارگونومیک و جذاب بودن آن کمتر توجه شده است. با وجود ظاهر ساده طراحی داخلی، از متریال بسیار باکیفیت برای آن استفاده شده است  تا حدی که اپتیما را گران‌تر از قیمت اصلی آن نشان می‌دهد. صندلی‌های جلو دارای تنظیمات ارتفاع بر اساس قد افراد می‌باشد که موجب راحتی سرنشینان جلوی آن خواهد شد. در قسمت عقب کابین، فضا برای جای پای مسافران مناسب می‌باشد اما در قسمت سقف برای افراد قد بلند فضا کمی محدودتر می‌شود. صندلی وسط در قسمت صندلی‌های عقب تنها مناسب کودکان است.

هیوندای سوناتا
از نظر ارگونومی و عملکردی بسیار خوب و  مناسب است اما باید گفت طرح محافظه‌کارانه داخل خودرو با طرح اسپرت و مدرن بیرون پارادوکسی را بوجود آورده و شاید بد نبود که طراحی داشبورد این خودرو نیز رنگ و بویی اسپرت‌تر را به خود می‌دید، تا هارمونی لازم ببین نمای بیرونی و داخلی خودرو رعایت شود.

رنو تلیسمان
رنو تلیسمان طراحی داخلی اش فوق العاده است ، رنو از بهترین متریال ممکن داخل تلیسمان استفاده کرده است. سطح کیفیت ساخت و مونتاژ بسیار بالا می باشد و از نظر ابعاد هم جزء جادار ترین خودرو های کلاس خود میباشد . در رنو تلیسمان فراتر از آنچه را که تصور کنید میتوانید بیابید. استفاده از مواد نرم در کابین حس و حال خودرویی گران قیمت را ایجاد کرده است، اما پلاستیک خشک بکار رفته اطراف اهرم تعویض دنده کمی توی ذوق میزند. رنو سعی کرده در فول ترین مدل این خودرو کلید های فیزیکی را حذف نموده و یک صفحه نمایش بزرگ را برای ارتباط کاربری برای خودرو جایگزین کند.

در نتیجه
در رنو تلیسمان  اکثر قسمت های کابین از مواد درجه یک ساخته شده و خبری از درزهای نابرابر(مونتاژ بد) و یا سر و صدای اضافه از داشبورد نیست، که از این جهت تالیسمان یک پله از خودرو های هم قیمت خودش(کیا اپتیما، هیوندای سوناتا و تویوتا کمری ) بالاتر است.
مشخصات فنی
کیا اپتیما
4نوع پیشرانه ی مختلف برای این خودرو موجود است.اولین موتور بنزینی و با حجم 1.6 لیتر است که به کمک توربوشارژر می تواند 180 اسب بخار قدرت و 265 نیوتن متر گشتاور تولید کند. موتور بعدی توربو دیزل 1.7 لیتری است که 41 اسب بخار قدرت و 340 نیوتن متر گشتاور دارد. سومین موتور دارای 2 لیتر حجم است و فاقد هرگونه سیستم پرخوران است و می تواند 163 اسب بخار قدرت و 196 نیوتن متر گشتاور را تولید کند و در انتها نیز باید به موتور گازسوز LPG با حجم 2 لیتر اشاره کرد که 151 اسب بخار قدرت و 194 نیوتن متر گشتاور دارد

هیوندای سوناتا
سوناتا ۲۰۱۸ در قدرتمندترین مدل خود به یک موتور ۲ لیتری توربو و سیستم تزریق مستقیم سوخت مجهز شده است که می‌تواند ۲۴۸ اسب بخار قدرت را در دور موتور ۶ هزار دور بر دقیقه تولید کند. گشتاور تولیدی آن نیز به ۳۵۳ نیوتن متر در دور موتور ۱۳۵۰ تا ۴۰۰۰ دور می‌رسد. مصرف ترکیبی این موتور ۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و نیروی خود را با کمک گیربکس ۸ دنده اتوماتیک به چرخ‌های جلو ارسال می‌کند که نتیجه آن توانایی دستیابی به شتاب صفر تا صد ۷.۵ ثانیه و حداکثر سرعت ۲۳۵ کیلومتر در ساعت است.

رنو تلیسمان
 تلیسمان از موتور توربو بهره می برد. این موتور 1.6 لیتری 4 سیلندر که انرژی تی سی ئی 190 (Energy TCe 190) نام دارد، به سیستم تزریق مستقیم سوخت (GDi) هم مجهز است.  حداکثر قدرت این موتور در دور 5750 به 190 اسب بخار می رسد، اما نکته مهم در خصوص این موتور، گشتاور آن است که برابر 260 نیوتن متر بوده و از دور 2500 تا 4500 به طور کامل در اختیار راننده قرار دارد


 در نتیجه
تکنولوژی برتر ،حجم موتور پایین تر در مقابل قدرت بیشتر،مجهز بودن به توربو شارژر ،گشتاور بیشتر در دور پایین تر ،جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک کلاچ دوبل و استفاده از آخرین فناوریهای روز دنیا در تالیسمن شکی را برای شما نخواهد گذاشت که از خرید این خودرو هرگز پشیمان نخواهید شد.
رقبای مستقیم رنو تلیسمان، کیا اپتیما JF و هیوندای سوناتا  LF هستند که در میدان رقابت تلیسمان مقتدرانه هر دو خودرو را شکست داده است.


 

 
مقایسه ایمنی
کیا اپتیما
این خودرو مجهز به دوربین پارک به همراه حسگرهای جلو و عقب، هشدار انحراف از مسیر، ترمز خودکار اضطراری، مانیتورینگ نقاط کور، هشدار ترافیک پشت سر، شش عدد کیسه هوا، نور بالای خودکار و تغییر زاویه تابش چراغ‌ های جلو در سر پیچ است.

هیوندای سوناتا
از جمله امکانات ایمنی هیوندای سوناتا 2018 میتوان به ترمز ضد قفل ، سیستم EBD ، سیستم ESC ، سیستم TCS ، سیستم کنترل شیب ،  TMPSسیستم ، سیستم کنترل خودرو بین خطوط ، سیستم کنترل سرعت ، سیستم هشداردهنده نقطه کور، سیستم نور بالا اتوماتیک و سیستم پیشگیری از تصادف اشاره نمود.

رنو تلیسمان
این خودرو مجهز به شش کیسه هوا،ترمز کمکی اضطراری (EBA)،سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESP)،سیستم ضد لغزش (ASR)،سیستم نمایش میزان فشار باد لاستیک ها (TPMS)،سنسور پارک عقب و جلو + دوربین دید عقب،سیستم ترمز اضطراری فعال (AEBS) – این سیستم در صورتی که تشخیص دهد امکان تصادف از جلو وجود دارد، به راننده هشدار می دهد و در شرایط اضطراری، به طور خودکار ترمز می گیرد و سیستم هشدار نقطه کور است.
تست رانندگی
کیا اپتیما
در هنگام رانندگی این خودرو سبک است و کمی احساس ناخوشایند عدم اطمینان به راننده می‌دهد. این خودرو اگرچه بسیار دقیق است اما سریع نیست. کنترل خودرو در تغییرهای ناگهانی جهت حرکت بسیار پایین بوده و شاسی آن نیز مقاومت کمتری نسبت به سایر حریفان اسپورت آن دارد ولی تعلیق نرمتر این خودرو دارای راحتی فوق العاده‌ای است. کمک فنر های نرم این خودرو باعث می‌شود تا به راحتی از سرعت‌گیرهای بلند عبور کند و باعث کمتر حس شدن پستی بلندی های جاده شود اما در جاده‌های نامناسب، رانندگی با این خودرو سخت‌تر شده و ضعف‌های آن بیشتر نمایان می‌شود.

هیوندای سوناتا
سیستم تعلیق بسیار خوب ضربه‌های وارد شده به کابین را مهار می‌کند و حتی سرنشینان عقب نیز بسیار راحت هستند و برای مسافرت‌های طولانی مناسب است. تعلیق بکار رفته در جلو مک‌فرسون است و در عقب از سیستم مولتی‌لینک استفاده شده است. از نظر کاراکتر رانندگی باید گفت که هیوندای سوناتا جدید بسیار شبیه به سوناتا LF  است و تنها کمی بهبود یافته است اما باید اذعان کرد که سیستم تعلیق و عملکرد موتور نسبت به سوناتا YF بسیار بهتر شده است

رنو تلیسمان
یکی از نکات مثبتِ تلیسمان، گیربکس 7 سرعته دوکلاچه آن است که در طول مدت تست، توانست رضایت ما را کاملا جلب کند. این گیربکس، عملکردی سریع، روان و هوشمندانه از خود نشان می دهد و ضربه تعویض دنده در آن وجود ندارد. وجود دنده هفت در این گیربکس، سبب می شود در سرعت های بالا مصرف سوخت، استهلاک و صدای موتور کاهش پیدا کند. کیفیت سواری یکی از مهمترین موارد در یک خودرو محسوب می شود، سیستم تعلیق تلیسمان در این زمینه ضعفی از خود نشان نمی دهد و به خوبی از پسِ جذب ناهمواری های خیابان های تهران بر می آید که این موضوع از نقاط قوت این سدان فرانسوی به شمار می رود.


در نتیجه
رنو تلیسمان در بخش سواری برای شما تجربه متفاوت و لذت بخش تری  را رقم میزند که بسیار دل نشین میباشد . نرمی و هندلینگ تلیسمان عالی تر ار رقبا است ، فرمان پذیری اش دقیق میباشد و فرمان اطلاعات خوبی از سطح جاده را به دستان راننده منتقل میکند و از همه مهم تر ترمز های مطمئن و پر توانی است که به شما رضایت خاطر در رانندگی با هر سرعتی را میبخشد  .
برتری در این بخش با رنو تلیسمان است.

 


❮ صفحه قبل
صفحه بعد ❯








نظر خود را ارسال کنید