مقایسه بین تویوتا کرولا و کیا سراتو و هیوندا النترا و میتسوبیشی لنسر


توسط : شبنم ثناگو
1397/01/22
4643 بازدید
Like
11

مقایسه طراحی خارجی
تویوتا کرولا 2018
چراغ‌های جلویی بسیار باریک و کشیده بوده و در کنار جلوپنجره فوق العاده کم ارتفاع، هرچند در هنگام نبود نور و روشن بودن، ظاهری مرموز را برای این خودرو رقم می‌زنند،ورودی های اصلی هوا بزرگ بوده و بخش پایینی سپر جلویی را پر می کنند. چراغ‌های روشنایی در روز نیز آرایشی عمودی داشته و طراحی هماهنگی با سایر بخش‌ها دارند. نمای کناری نیز ساده و بدون هیجان بوده و خطوط جانبی با کمترین شیب ممکن در طول خودرو امتداد می‌یابند.

کیا سراتو 2018
چراغ‌های جلویی کشیده با طراحی زیبا و لوکس در کنار ورودی‌های هوای عمودی در دو بخش کناری سپر جلویی و ورودی هوای کم ارتفاع تعبیه شده بر روی بخش پایینی سپر، نمایی نسبتا اسپرت را از خود به نمایش می‌گذارد
.در نمای چراغ‌های جلویی کشیده هماهنگی قابل قبولی با شیب کلی جانبی خودرو داشته، اما در مجموع کیا سراتو ۲۰۱۸ را  با استفاده از چراغ‌های جلویی شفاف و خطوط بدنه شیب دار و گلگیرهای برجسته اسپرت، می‌توان یک خودروی زیبا با ظاهری مدرن به حساب آورد.

میتسوبیشی لنسر 2018

در نمای روبرو بیش از هرچیز چراغ‌های روزروشن خودنمایی می‌کنند که چراغ‌های دایروی مه‌شکن را در برمی‌گیرد. جلوپنجره لنسر باریک بوده که قسمت بالایی آن با نوار فلزی براقی تزیین شده است. بر روی کاپوت خودرو دو خط وجود دارد که تا حدودی به برجسته شدن آن کمک نموده است. در نمای جانبی خطی از چراغ‌های عقب شروع شده و تا گلگیر جلو ادامه دارد؛ علاوه بر این در قسمت پایین درب‌ها نیز خط تقریبا برجسته‌ای وجود دارد. در نمای عقب خودرو با چراغ‌هایی مواجه هستیم که می‌توانست جذابتر باشند و در حالت کلی نمای عقب، ظاهری معمولی و ساده دارد.

هیوندای النترا 2018
النترا جدید مثل نسخه قبلی اش دارای طراحی شیک و ظریفی است. تیپ‌های پایه با توجه به رینگ‌های کوچک‌تر، ظاهری ساده‌تر داشته ولی از تزئینات و تایرهای بزرگ‌تر، از ظاهری مجلل‌تر و اسپرت‌تر سود می‌برد.در مجموع طراحی این خودرو زیبا و جذاب بوده و هیوندای با استفاده از خطوط منحنی در بخش‌های مختلف مانند سپرها و گلگیرهای جلویی و عقبی سعی در هرچه بیشتر اسپرت نشان دادن نمای آن داشته است.

در نتیجه
 با وجود پیشرفت و بهینه سازی،کرولا هنوز از لحاظ ظاهری در مقامی پس از رقبای مدرن و جذاب خود قرار می‌گیرد. خوشبختانه، هر 4 خودروی حاضر در اینجا، نمای ظاهری خوبی دارند ولی سراتو اسپرت تر به نظر می‌آید، جوان پسند تر است و با احتیاط بین طراحی انحنا دار وپیچیدهٔ هیوندای و طراحی چهار گوش تویوتا گام بر می‌دارد.

 

 
مقایسه طراحی داخلی
تویوتا کرولا 2018
کابین تویوتا کورولا ۲۰۱۸ نیز مانند بدنه آن از طراحی ساده ولی نسبتا زیبایی سود می‌برد. داشبورد حالتی تقریبا تخت داشته و صفحه نمایش اصلی و نمایشگرهای پشت آمپر با نمایی جدید، ظاهری مدرن و به‌روز به خود گرفته است، اما استفاده ار مواد اولیه با کیفیت پایین و استفاده از پلاستیک‌های سخت، نمایی کم ارزش و بی کیفیت را رقم زده که هیچ‌گونه هماهنگی با سابقه این خودرو نداشته است.

کیا سراتو 2018

کابین کیا سراتو ۲۰۱۸ ساده ولی شکیل بوده و از مواد اولیه با کیفیت قابل قبول در ساخت آن استفاده شده است.صندلی‌ها با پارچه و چرم با کیفیت متوسط پوشیده شده که از مرغوبیت قابل قبولی برخوردار استدر مجموع کابین کیا سراتو ۲۰۱۸ با وجد سادگی، با توجه به استفاده از مواد اولیه با کیفیت مناسب و چینش درست ابزار و ادوات کنترلی، نمایی زیبا و لوکس در بازه قیمتی خود را برای راننده و سرنشینان فراهم می‌ نماید.

میتسوبیشی لنسر 2018
درون کابین گرند لنسر با داشبورد جدیدی روبرو می‌شوید؛ با اینکه کنسول مرکزی تغییر کرده، مهم‌ترین نکته کابین استفاده بیشتر از روکش‌های نقره‌ای رنگ است تا حس لوکسی بیشتر به سرنشینانش القا کند! . در طراحی داشبورد از پلاستیک خشک استفاده شده است و یکی از نقاط ضعف این خودرو در برابر رقبا به شمار می‌آید. تغییر تریم درب‌ها، رینگ‌های 18 اینچی جدید، صفحه کیلومتر تمام دیجیتالی و همچنین مانیتور 8 اینچی لمسی از دیگر ویژگی‌های جدید گرند لنسر است.

هیوندای النترا 2018
هرچند طراحی داخلی هیوندای النترا با استفاده از داشبورد تخت، فرمان سه شاخه اسپرت، جاگذاری مناسب و تنوع رنگی نمایی زیبا به خود گرفته، اما استفاده از مواد اولیه با کیفیت پایین‌تر از سطح متوسط و پلاستیک سخت، موجب بروز صدا‌های اضافی در داخل اتاق پس از مدتی رانندگی شده است.

در نتیجه
استفادهٔ واقعی از فضا در این 4 خودرو به طور قابل توجهی متفاوت است ، تویوتا دارای کابینی بسیار جادار است.فضای صندوق عقب و فضای کاربردی الانترا به طور قابل توجهی جادار تر از سراتو است. هیوندای همچنین به طرز محسوسی جایگاه رانندگی اسپرت تری دارد. در کابین لنسر خلاقیت خاصی دیده نمی‌شود. داشبورد و کنسول مرکز دارای طراحی ساده‌ای بوده و شاید چندان دور از انتظار نباشد که پس از مدتی برای سرنشینان خسته‌کننده شود. در مورد کابین سراتو، حتی عیب و نقص کمتری وجود دارد که احساس بهتری از کابین الانترا را به شما انتقال می‌دهد.

 
مقایسه مشخصات فنی
تویوتا کرولا 2018
موتوز ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری پایه این پیشرانه متشکل از یک موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه DOHC کوچک ۱.۸ لیتری با بلوک آلومینیومی است. این موتور با حجم دقیق ۱.۷۹۸ سی سی توانایی تولید نیرویی در حدود ۱۳۲ اسب بخار در دور موتور ۶.۱۰۰ دور در دقیقه را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز برابر با ۱۲۸ پاوند بر فوت (معادل ۱۷۴ نیوتون متر) بوده که در دور ۴.۴۰۰ دور در دقیقه در اختیار راننده قرار می‌گیرد.

کیا سراتو 2018
این موتور. ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری تیپ ۱ نمونه استاندارد مورد استفاده در تیپ‌های LX و S بوده که توانایی تولید نیرویی برابر با ۱۴۷ اسب بخار در دور موتور ۶.۲۰۰ RPM و حداکثر گشتاور ۱۳۲ پاوند بر فوت (معادل ۱۷۹ نیوتون متر) در دور موتور ۴.۵۰۰ RPM را دارد که برای یک خودروی کوچک شهری رقم قابل قبولی به حساب می‌آید. این نیرو توسط دو جعبه دنده ۶ سرعته دستی و ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلویی (FWD) منتقل می‌گردد.

میتسوبیشی لنسر2018
لنسر به موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه MIVEC با ظرفیت ۱۸۰۰ سی‌سی مجهز است که قادر به تولید ۱۴۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه و ۱۷۶ نیوتن‌متر گشتاور در ۴۲۰۰ دور در دقیقه است. انتقال توان به وسیله گیربکس CVT انجام می‌پذیرد. حداکثر سرعت خودرو ۱۹۲ کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا ۱۰۰ آن ۱۱.۵ ثانیه است. مصرف سوخت خودرو در شهر و جاده به ترتیب ۸.۶ و ۵.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. استاندارد آلایندگی خودرو نیز یورو ۵ است

هیوندای النترا 2018
این پیشرانه، نمونه استاندارد و پایه هیوندای النترا ۲۰۱۸ گونه سدان است که شامل یک موتور ۴ سیلندر خطی DOHC با ۱۶ سوپاپ می‌گردد. این پیشرانه با حجم دقیق ۱.۹۹۹ سی سی و پاشش چند نقطه ای سوخت (MPI) توانایی تولید نیرویی در حدود ۱۴۷ اسب بخار در دور موتور ۶.۲۰۰ دور در دقیقه را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز برابر با ۱۳۲ پاوند بر فوت (معادل ۱۷۹ نیوتون متر) در بازه دور موتور ۴.۷۰۰ RPM است. نیروی تولیدی نیز توسط ۶ سرعته دستی یا اتوماتیک با قابلیت انتخاب مدل رانندگی به چرخ های جلویی (FWD) منتقل می گردد
.


 
مقایسه ایمنی
تویوتا کرولا 2018
تویوتا کرولا ۲۰۱۸ به صورت استاندارد از تجهیزاتی مانند ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم کنترل پایداری (Stability Control)، ۸ کیسه هوای ایمنی (جلو، زانو، جانبی جلو و پرده ای عقبی)، سیستم کمکی رانندگی هشدار برخورد از جلو به همراه ترمز اتوماتیک اضطراری، سیستم تشخیص عابران پیاده، سیستم‌های هشدار خروج از خطوط و حفظ حرکت بین خطوط و چراغ‌های نوربالای خودکار سود برده و یک نمونه مدرن و ایمن به حساب می آید.

کیا سراتو 2018
کیا سراتو ۲۰۱۸ در تمامی تیپ‌ها و به صورت استاندارد از ۶ کیسه هوا، ترمزهای ضد قفل در هر چهار چرخ، سیستم کنترل حرکت در سراشیبی (HSA)، سیستم کنترل پایداری الکتریکی (ESC)، سیستم کنترل کشش (Traction Control) و سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS) سود برده و یک خودروی ایمن به حساب می‌آید

میتسوبیشی لنسر2018
 این خودرو مجهز به ۷ کیسه هوا شامل ۲عدد ایربگ جلو دو مرحله‌ای ( راننده و سرنشین جلو)، ۲ عدد ایربگ جانبی، ۲ عدد ایربگ پرده‌ای، ۱ عدد ایربگ زانویی راننده است. از دیگر امکانات ایمنی این خودرو می‌توان به کمربندهای ایمنی ۳نقطه‌‌ای برای سرنشین‌های جلو و عقب، همراه با پیش‌کشنده برای سرنشین‌های جلو، سیستم کنترل فعال پایداری (ASC)، سیستم کنترل کشش (TCL)، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، ترمز کمکی (BA)، سیستم ترمز ABS و ... اشاره کرد.

هیوندای النترا 2018
این خودرو مجهز به 6 کیسه هوای  راننده ، سرنشین ، جانبی صندلی های جلو ، پرده ای ، زانویی و دارای سیستم ABS و پایداری خودرو ، ترمز اضطراری اتوماتیک و دارای سیستم کلید هوشمند و مجهز به استارت دکمه ای و دارای سیستم ضد سرقت ، قفل و بازکردن دربها بدون کلید ، ستون جمع شونده فرمان در هنگام تصادف ، قفل فرمان خودکار و کمربند پیش کشنده ، ورود بدون کلید است.

در نتیجه
اگر ایمنی و تا اندازه ای لذت رانندگی و اعتبار سازنده برای شما مهم هستند، تویوتا کرولا را انتخاب نمایید.
مقایسه تست رانندگی
تویوتا کرولا 2018
شتاب گیری بسیار کند بوده و به همین دلیل نمی توان انتظار به چالش کشیدن خودروهای عبوری را با استفاده از این سدان کوچک ژاپنی داشت. اتاق تویوتا Corolla نیز با کیفیت متوسط رو به پایینی ساخته شده و میزان نفوذ صدای برخورد تایرها با سطح جاده و زوزه ها بیشتر از حد و استانداردهای تویوتا بوده و این مساله کیفیت ساخت اتاق را اندکی زیر سوال خواهد برداما استفاده از انبوهی تکنولوژی مدرن، سیستم تعلیق نرم و فضای کافی و بیشتر از بسیاری رقبا، تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۸ را به نمونه‌ای خانوادگی تبدیل نموده و می‌توان از این سدان کوچک به عنوان نمونه‌ای مناسب خانواده‌های کوچک، بانوان و یا افراد مسن تر که کمتر به هیجان رانندگی نیاز دارند یاد نمود.

کیا سراتو 2018
کیا سراتو  با وجود توانایی‌های دینامیکی مناسب و با توجه به این نکته که این خودرو، یک نمونه برای رفت و آمد در خیابان‌های شهری است، عملکردی در حد متوسط داشته که قابلیت شتابگیری‌های قابل قبول را به راننده می‌دهد.. گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک با اندکی تاخیر در تعویض دنده مواجه بوده و در مجموع تمرکز بیشتری بر میزان مصرف سوخت دارد.فرمان الکتریکی کیا سراتو ۲۰۱۸ عملکرد مناسبی نداشته و با وجود تنظیم در سه حالت Comfort، Sport و Medium عملکردی بسیار خشک، بسیار نرم داشته و در مدل رانندگی Medium حس رانندگی لذت بخشی را برای راننده فراهم نمی‌کند که موجب سردرگمی سیستم فرمان در هنگام تعویض خطوط در سرعت‌های بالا و حرکت در بزرگراه‌ها می‌شود

میتسوبیشی لنسر2018
پایداری و هندلینگ خودرو در سطح بسیار بالایی قرار داشته و به زعم بسیاری از کارشناسان یکی از نقاط قوت این خودرو به شمار می‌آید. گیربکس CVT تا حدودی کند عمل کرده و چندان رضایت‌بخش نیست. سروصدای موتور در داخل کابین شنیده می‌شود که این موضوع مخصوصا در هنگام شتاب‌گیری محسوس‌تر است. ناهمواری‌ها و دست‌اندازها به داخل کابین انتقال می‌یابد که این امر در جاده‌ها و خیابان‌های ایران بسیار آزارنده خواهد بود

هیوندای النترا 2018
هیوندای النترا ۲۰۱۸ با توجه به ابعاد کوچک، فضای نسبتا کمی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار داده که این مساله در بخش عقبی و ردیف دوم صندلی‌ها مشهودتر است. کیفیت ساخت کابین پایین‌تر از حد متوسط بوده و با توجه به ابعاد کم و ضریب نفوذ بالای صدای باد و چرخش چرخ‌ها به داخل کابین، سواری بسیار نرم و آرامی را تجربه نخواهید کرد. فضای محفظه بار در مدل‌های سدان نسبتا محدود بوده است.

در نتیجه
تجربهٔ رانندگی کرولا و جاداری کابین آن به همراه ویژگی‌های ایمنی، کمی آن را از رقبا جلو می‌اندازد.




 


❮ صفحه قبل
صفحه بعد ❯








نظر خود را ارسال کنید