رنو ساندرو بخرم یا لیفان x50 یا پژو 207


توسط : شبنم ثناگو
1396/11/09
8783 بازدید
Like
18

طراحی ظاهری
رنو ساندرو
 نمای بیرونی ساندرو بسیار معمولی، به دور از هرگونه جذابیت و محافظه‌کارانه طراحی شده و نسبت به مدل‌های موجود در بازار (بین‌المللی) بسیار ضعیف‌تر است. در مجموع ساندرو ظاهری ساده ، پویا  و اروپایی دارد.

X50لیفان
لیفان X50 که محصول کرمان موتور است طبق ادعای سازنده یک کراس اوور کوچک شهری به حساب می آید. لیفان X50 دارای ظاهر خوب و به روزی است، که همین زیبایی در کنار ابعاد خوب و مناسب شهری، حجم صندوق عقب خوب و…باعث گرایش افراد زیادی از جامعه به سمت لیفان X50 شده است.

پژو207
پروفایل کلی پژو 207 شباهت غیرقابل‌انکاری به مدل قبلی آن، پژو 206، دارد اما تغییراتی که به خصوص در نمای جلو و عقب خودرو صورت گرفته است، ظاهری مدرن‌تر و زیباتر را به آن بخشیده است. شاید اولین تفاوتی که به چشم می‌آید، برجستگی‌های حبابی‌مانند چراغ‌های کشیده‌ی جلو هستند که حالا نشان کمپانی پژو بزرگتر از گذشته در بین آن‌ها حک شده است. علاوه بر این سپر پلاستیکی جلوی خودرو به کلی حذف شده و طراحی چراغ‌های مه‌شکن و جلوپنجره کاملاً متفاوت شده است. نمای عقب پژو 207 هم تغییراتی را به خود دیده که واضح‌ترین آن‌ها طراحی چراغ‌های جدید عقب است.

نتیجه گیری:
طراحی لیفان X50 به طور کلی خوب و رضایت بخش است و اکثرا مورد تایید افراد قرار می گیرد. این طراحی خوب و به روز باعث پیشی گرفتن این خودرو در برابر رقبایش شده است.از سوی دیگر 207، طرح کلی آن به خصوص در قیاس با رقبایی چون رنو ساندرو زیباتر و جوان پسندتر است.


 
طراحی داخلی
رنو ساندرو
 کابین ساندرو از نظر راحتی و آکوستیک کاملا عالی عمل کرده .داخل کابین نیز با فضایی آشنا رو به رو هستیم زیرا استایل کلی آن با تندر ۹۰ مشابهت دارد ؛ اما متریال مورد استفاده کیفیت بالاتری دارند.

X50 لیفان
طراحی داخلی لیفان X50 بسیار دلنشین و قابل قبول است درون این خودرو با بینش نوگرایانه ای طراحی شده و از ارگونومی مناسبی نیز بهره می‌برد. همچنین، قطعات آلومینیمی متعددی هم در جای‌جای کابین آن دیده می‌شود ولی متاسفانه جنس کابین این خودرو اصلا خوب و مناسب نیست و در سرتاسر کابین ایکس ۵۰ شاهد استفاده از پلاستیک خشک هستیم.

پژو 207
در داخل کابین نیز تفاوت هایی با 206 وجود دارد که مهم ترین آن  طرح متفاوت داشبورد و فرمان است که به طور مستقیم از ۲۰۷ اصلی(نمونه فرانسوی) گرفته شده است .صفحه کیلومتر آن نیز جذاب است و جز نقاط مثبت کابینش محسوب میشود.ولی کیفیت متریال بکار رفته در داخل کابین نیز نسبت به قبل افت کرده است.

در نتیجه:
ساندرو با استفاده از پلت فرم تندر۹۰ ساخته شده است پس نسبت به ۲۰۷ با فضای کاملا جادار تری خصوصا در قسمت سرنشینان عقب رو به رو هستیم ولی از سوی دیگر طراحی لیفان x50 کسب حداکثر فضای داخلی به ازای مینیمم فضای خارجی بوده است، علیرغم ابعاد کوچک بدنه، فاصله بین دو محور عقب و جلوی آن کاملاً متناسب است و به همین لحاظ نیز، از فضای جاداری برخوردار است. ولی در مقایسه این 3 خودرو ، رنو ساندرو کیفیت برتری نسبت به رقبای خود دارد.
پیشرانه و سیستم انتقال قدرت
رنو ساندرو
پیشرانه این هاچبک تند و تیز ۴ سیلندر ۱۶۰۰ سی سی حجم دارد و کد فنی آن K4M-A6  میباشد و جز معدود پیشرانه های وارد شده به کشور است که استهلاک بسیار پایینی دارد. این پیشرانه در دور ۵۷۵۰ به حداکثر قدرت ۱۰۵ اسب بخار میرسد . لازم به ذکر است که یکی از مهمترین مزیت های این پیشرانه گشتاور آن است که در دور های پایین در اختیار راننده قرار میگیرد یعنی در دور موتور ۳۷۵۰ به حداکثر گشتاور ۱۴۰ نیوتن متری خود دست پیدا میکند . مصرف سوخت ترکیبی ساندرو اتوماتیک معادل ۸.۳ لیتر است و به کمک گشتاوری که در دور های پایین تولید میکند به مصرف کمتر هم میتوان دست پیدا کرد .

X50 لیفان
درباره ی مشخصات پیشرانه هم باید بگم که لیفان X50 به پیشرانه چهار سیلندر خطی تجهیز شده است که این پیشرانه دارای ۱۴۹۸ سی سی حجم است. در ضمن این پیشرانه ۱۰۲ اسب بخار قدرت را برای لیفان X50 تولید می کند و گشتاورش هم ۱۳۳ نیوتن بر متر است. وظیفه انتقال قدرت موتور به چرخ های جلو لیفان X50 هم بر عهده ی یک گیربکس CVT است.

پژو 207
پژو 207 اتوماتیک از یک پیشرانه‌ی چهار سیلندر خطی به حجم دقیق 1587 سی‌سی بهره می‌برد که قادر به تولید توانی معادل 105 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه و گشتاور 142 نیوتن‌متر در 4000 دور در دقیقه است که این توان را با یک جعبه دنده‌ی بهینه شده‌ی اتوماتیک 4 دنده به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. مصرف سوخت پژو 207 اتوماتیک در هر 100 کیلومتر در شهر 9.9 لیتر، در خارج از شهر 5.5 لیتر و به صورت ترکیبی 7.1 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده است.

نتیجه گیری:
مهمترین برتری ساندرو در مقابل رقیبانش میرسیم که گیربکس اتوماتیک این خودرو است . گیربکسی که تا مدت ها به تعمیر نیاز ندارد. بی‌تعارف باید گفت که موتور لیفان x50 چندان قوی نیست و نمی‌تواند رضایت خاطر بیشتر هم‌وطنانمان را فراهم کند. گیربکس AL4  ۲۰۷ نیز عملا در مقابل گیربکس نرم ، سریع و دقیق ساندرو حرفی برای گفتن ندارد . بر روی کاغذ شاید قدرت و گشتاور ۲۰۷ بهتر از ساندرو به نظر برسد با وجود اینکه مصرف سوخت آنها هر دو در یک سطح قرار دارند اما در عمل و در تست های میدانی ساندرو از هر لحاظ کاملا برتر و برنده بوده .
مقایسه ایمنی
رنو ساندرو
رنو ساندرو در بخش ایمنی مجهز به  سیستم ترمز ضد قفل و سیستم توزیع نیروی ترمز و دارای دو کیسه هوای راننده و سرنشین جلو میباشد.

X50 لیفان

لیفان X50 مجهز به سیستم ترمزABSو EBD  است که این سیستم ترمز برای هر ۴ چرخ این خودرو بصورت ديسكي تعبیه شده است. در ضمن این خودرو به سیستم EPS و  ۲ کیسه هوا مجهز است.

پژو 207
پژو 207 مجهز به سيستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD ‌و EBA), ترمز جلو ديسكي با سيستم خنك شونده, ترمز عقب ديسكي توپرو 2 كيسه هواي راننده و سرنشين جلو است.



 
تجربه رانندگی
رنو ساندرو
ساندرو در مقوله هندلینگ نیز حرف های زیادی برا گفتن دارد . زیرا مهندسان رنو با بازبینی  و اصلاح کامل آن نسبت به تندر ۹۰ آن را به بهترین و خوش دست ترین خودرو در کلاس خودش تبدیل کرده اند . یکی از دلایل آن نیز استفاده از ساب فریم در دل جلوی خودرو است که مانند یک شاسی اولیه عمل کرده و قسمتی از وزن قطعاتی چون موتور ، گیربکس و پلوس ها در هنگام شتاب گیری ، ترمز کردن و پیچیدن را تحمل میکند و هندلینگ را بسیار بهبود میبخشد و در تصادفات نیز باعث آسیب رساندن کمتر میشود .این ساب فریم در هیچ کدام از رقیبان ساندرو وجود ندارد .

X50 لیفان
این خودرو کمابیش همان ویژگی‌ها و مختصاتی را داراست که یک فرد عیالوار به دنبال آن است، چون علاوه بر زیبایی، از فرمان و فنربندی بسیار نرمی هم برخوردار بوده و به اندازه کافی نیز جادار می‌باشد. اما در مقابل، این خودرو گزینه نه چندان مناسبی برای عاشقان سرعت و شتاب است، چون فلسفه ساخت آن چیزی دیگری بوده و برای این مقصود زیاد مناسب نیست.

پژو 207
در شروع حرکت خودرو بسیار کند عمل می کند بگونه ای که گویی همیشه در حالت نیم کلاچ گاز می خورد .برنامه ریزی نا مناسب ،وجود تاخیر و ضربه های نسبتا شدید و عدم معکوس دادن به موقع از مهم ترین عیوب این گیربکس به شمار میرود . ولی همچنان نفوذ صدا به داخل کابین پژو207 ایرادیست که سالهاست همراه این خودرو است . اگر شتاب بسیار بالا برایتان مهم است سراغ 207 اتوماتیک نروید.

نتیجه گیری:
در بین رقبا ساندرو را میتوان خودرویی با ویژگی هایی نظیر : کیفیت بالای ساخت ، استهلاک پایین ، هندلینگ عالی به همراه سواری و فرمان پذیری خوب و طراحی جذاب و جوان پسند دانست که آن را به ارزشمند ترین خودرو هاچ بک بازار تبدیل کرده است .گستردگی خدمات پس از فروش سازنده نیز خیال خریدار را راحت میکند . شاید بگویید که سطح امکانات در ساندرو پایین است یا در بخشی از کابین پلاستیک زیادی استفاده شده است اما خب با کیفیت بالای ساخت و استهلاک پایین خود این حرف ها را از بین میبرد
.


 


❮ صفحه قبل
صفحه بعد ❯








نظر خود را ارسال کنید


  1. حمید
    حمید |
    1399/01/30
    0 | 1

    عکسی که از ساندرو گذاشتی با مدلی که ما داخل ایران داریم خیلی فرق داره اگه ساندرو انقدر خوشگل بود مثل عکسی که گذاشتی خیلی خوب بود