مقایسه بین کیا اسپورتیج و هیوندای توسان و میتسوبیشی asx


توسط : شبنم ثناگو
1397/01/14
4300 بازدید
Like
8

نگاهی عمیق به سبک طراحی خارجی
هیوندای توسان 2018
چراغ های باریک و کشیده جلو حتی از سانتافه هم جذاب تر از آب درآمده و جلو پنجره بزرگ و خطوط برجسته کناری در تلفیق با زرق و برق های مختص هیوندای/کیا، محصولی چشم نواز را پیش رویمان قرار داده اند. ضمناً خودروساز آسیایی موفق شده با استفاده از حجم های اغراق آمیز و رینگ های 18 اینچی ظاهر کلی خودرو را مدرن و هیجان انگیز نشان بدهد و کمتر کسی از طراحی قسمت های جلو و کناری ایراد خواهد گرفت

کیا اسپورتیج 2018
مهمترین تغییرات ظاهری کیا اسپورتیج تغییر چهره جلو ماشین به سبکی جدید که به دماغه ببری معروف است و در بیشتر ماشین های جدید کیا این استایل مشاهده می گردد ، طراحی چراغ های عقب  یک تکه و باریک شده اند و طراحی رینگ های اسپرت هم به کلی متحول شده است .طراحی بدنه جدید کیا اسپورتیج باعث شده تا ضریب پسار این ماشین 0.33 کاهش یابد و در زیر این بدنه هم تغییراتی صورت گرفته است تا کیا اسپورتیج هم چنان از سوی موسسه ایمنی NHTSA 5 ستاره ایمنی خودش را با امتیاز بالاتری حفظ کند .

میتسوبیشی 2018asx 
میتسوبیشی ASX مدل ۲۰۱۸، در نگاه اول تغییراتی در سپر جلو و عقب داشته است. سپر عقب این کراس اوور ژاپنی به مراتب جذابتر از مدل ۲۰۱۷ شده و طراحی چراغ و دیفیوزرها نیز بهتر شده است. همچنین دی لایت بر روی سپر جلو نیز ظاهری بهتر دارد و می توان گفت که هماهنگی بیشتری را با طراحی ASX دارد.

در نتیجه
موضوع طراحی و ظاهر یک موضوع کاملاً سلیقه ای است اما این موضوع را می توان با یک نگاه کلی به هر خودرو فهمید که توسان در طراحی بیرونی کمی محافظه کارانه تر از اسپورتیج بوده و شاید هدف آن برای سنین بالاتری بوده است. اما در مقابل کیا کاملاً شجاعانه قصد داشته خودرویی متفاوت را وارد بازار کند. رینگ های بزرگ، طراحی و قوس های جانبی و نوع درب عقب طوری طراحی شده اند که اصلاً نمی توان از آن ایرادی گرفت و یقیناً برای جوانان اسپورتیج و asx می تواند خودرویی گیرا و جذاب باشد.
مقایسه طراحی داخلی
کیا اسپورتیج 2018
فضای داخلی اسپورتیج 2018 بر محوریت راننده طراحی شده است, محل دقیق قرارگیری کنسول, کنترل ها و مونیتورها به گونه ای طراحی شده اند که قابل دسترس باشند. کیا با استفاده از مواد باکیفیت و نرم در ساخت اجزاء داخلی و با  قرار دادن امکاناتی چون سیستم تهویه دوگانه با امکان ضد بخار, صندلی برقی 10 حالته, سقف پاناروم و گرمکن صندلی های جلویی سعی در فرآهم آوردن محیطی راحت و لوکس برای سرنشینان دارد.اسپورتیج 2018 از نظر سطح امکانات ارتباطی نیز چیزی کم ندارد.

هیوندای توسان 2018
طراحی داخلی توسان نیز تغییراتی داشته و اکنون با کابینی پخته تر از گذشته روبرو هستیم.  از نظر دقت در مونتاژ و نبود سر و صدا نیز فعلاً اوضاع خوب میباشد، اما هیوندای در استفاده از مواد با کیفیت خیلی دست و دلباز عمل نکرده و در بسیاری از موارد، پلاستیک را ترجیح داده است. از نظر فضای داخلی نیز با توجه به افزایش چند سانتی متری طول و عرض (4475 در 1850 میلیمتر و ارتفاع 1655 میلیمتر)، کابین توسان جدید کمی جادارتر از قبل شده و این تغییر برای سرنشینان عقبی ملموس تر خواهد بود. در واقع اکنون تمامی سرنشینان میتوانند از بابت فضای پا و سر احساس راحتی داشته باشند.

میتسوبیشی 2018asx
مهم‌ترین تغییر در کابین نه به لحاظ طراحی بلکه با افزوده شدن امکانات و تکنولوژی‌های جدید رخ داده است. از مهمترین امکانات اضافه‌شده می‌توان به سیستم سرگرمی جدید میتسوبیشی به همراه ارتباطات اپل کارپلی و اندروید اتو، رادیوی دیجیتال DBA، کنسول مرکزی با دو پورت USB، سیستم ناوبری (در تیپ‌های بالا) و ... اشاره نمود. صندلی با روکش چرم و گرمکن، صندلی برقی راننده، سیستم ورود بدون کلید، کروزکنترل، شیشه برقی، فضای مناسب برای قرار دادن گوشی، لیوان و ... از دیگر امکانات خودرو است. صندلیها به اندازه کافی راحت بوده و فضای کافی برای سرنشینان وجود دارد. در ساخت داشبورد از پلاستیک سخت استفاده شده است که دارای کیفیت قابل قبولی میباشد.

در نتیجه
 بعد از توسان وارد کابین اسپورتیج و میتسوبیشی شوید و متوجه می شوید که این کابین نسبت به توسان کمی تنگ و خفه است! اگرچه طراحی داشبورد میانی و آمپر پشت صفحه و ... همگی زیبا و بی نقص هستند و کیفیت  متریال داشبورد از توسان و میتسوبیشی برتری دارد ، اما شما داخل کابینی با دید نسبتاً کم روی جاده قرار دارید و نوع قرار گیری شیشه ها کمی دید را محدود کرده اندفضای کابین توسان بیشتر از اسپورتیج است.در میتسوبیشی asx صندلی ها، فرمان و محل قرارگیری پشت فرمان آن حس اسپرت بودن بیشتری از هیوندای ix35 به راننده منتقل می کند
.

 
نگاهی به پیشرانه و بازدهی
کیا اسپورتیج 2018
کیا بر روی اسپورتیج 2018, دو پیشرانه مختلف قرار داده است، تریم های LX و EX پیشرانه 2.4 لیتری چهار سیلندر دارند و تریم SX از موتور 2 لیتری چهار سیلندر بهره می برد. هر دوی این پیشرانه ها به گیربکس 6 دنده اتوماتیک متصل هستند.پیشرانه 2.4 لیتری می تواند 181 اسب بخار قدرت و 237 نیوتن متر گشتاور تولید کند و پیشرانه 2 لیتر توربوشارژ هم اگر از سیستم دیفرانسیل جلو بهره ببرد 240 اسب بخار قدرت و 352 نیوتن متر گشتاور تولید می کند و در صورتی که از سیستم AWD استفاده کند  237 اسب بخار قدرت و 352 نیوتن متر گشتاور تولید می کند.

هیوندای توسان 2018
این موتور دارای پیشرانه 1.6 لیتری میباشد و  توان این موتور معادل 174 اسب بخار و گشتاور آن 265 نیوتن-متر است که از دور موتور 1500 تا 4500rpm در دسترس قرار می‌گیرد و به همین دلیل از قدرت و انعطاف‌پذیری کافی در شرایط مختلف برخوردار است. برخلاف نمونه دو لیتری که با یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک و یا دستی همراه شده است، سامانه انتقال قدرت نسخه 1.6 لیتری از گیربکس هفت سرعته دوکلاچه بهره می‌برد که البته عملکرد آن عالی نیست.

میتسوبیشی 2018asx
این خودرو از موتور 4 سیلندر خطی به حجم 2000 سی سی برخوردار می باشد. این موتور که به تکنولوژِی متغیر باز و بسته شدن سوپاپ ها مجهز شده و می تواند قدرتی معادله 147 اسب بخار تولید کند. شتاب 0 تا 100 کیلومتر این اتومبیل در حدود 11.5 ثانیه می با شد و حداکثر سرعت این ماشین نیز 190 کیلومتر بر ساعت می باشد.

در نتیجه
با توجه به میزان قدرت سه اتومبیل به این نتیجه می رسیم که روی کاغذ ix35 و اسپورتیج بهتر از میتسوبیشی ASX می باشد اما در عمل چطور؟ شتاب اولیه و سرعت 100 کیلومتر بر ساعت  ix35 و اسپورتیج با توجه به قدرت موتور کاملا برتر است و شروع حرکت اسپورتیج می تواند به سرعت شروع به شتاب گیری کند و فاصله خود را با توسان بیشتر کند اما این سرعت  با افزایش این فاصله در ادامه کمتر می شود و توسان با دور گرفتن تقریباً پا به پای اسپورتیج می آید ولی از این میزان که بالاتر می رویم ASX به لطف وجود گیربکس CVT و تعویض سریعتر دنده ها، فاصله ی خود را با این دو حفظ خواهد کرد. ولی در هر صورت اختلاف هر سه خودرو آنچنان هم نیست و می توان بدون شک در این قسمت برتری را برای اسپورتیج دانست.
مقایسه ایمنی
کیا اسپورتیج 2018
طراحی بدنه جدید کیا اسپورتیج باعث شده تا ضریب پسار این ماشین 0.33 کاهش یابد و در زیر این بدنه هم تغییراتی صورت گرفته است تا کیا اسپورتیج هم چنان از سوی موسسه ایمنی NHTSA 5 ستاره ایمنی خودش را با امتیاز بالاتری حفظ کند . این ماشین مجهز به کیسه هوای راننده-سرنشین جلو-جانبی و سیستم ترمز  ABS-EBD-ESP-DBC-HAC-VSM-BAS-EPB است.

هیوندای توسان 2018
 ix35دارای 10 ایربگ می باشد و مجهز به سیستم سیستم تهویه اتوماتیک، دوربین عقب، چهار چرخ دیسکی مجهز به سیستم های ABS همراه با EBD سیستم کنترل پایداری ESP و سیستم HAS و سیستم DBC یا ترمز در سراشیبی می باشد.

میتسوبیشی 2018asx
این خودرو مجهز به ۷ کیسه هوا شامل کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ۲ عدد کیسه هوای جانبی و ۲ عدد کیسه هوای پردهای و یک عدد زانویی است. از دیگر امکانات خودرو میتوان به  سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، کنترل فعال پایداری (ASC)،  سیستم کنترل کشش (TCS)، ترمز کمکی در هنگام حرکت در سطوح شیبدار (HSA)، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD) و ... اشاره کرد. علاوه بر این تجهیزات مدل ۲۰۱۸ دارای امکانات جدیدی چون ترمز اضطراری خودکار موسوم به AEB، سیستم هشدار خروج از خطوط جاده، سیستم روشنایی اتوماتیک و ... است

در نتیجه
هر دو رقیب دارای امکانات رفاهی و ایمنی مناسب هستند  ولی توسان با 10 کیسه هوا نسبت به رقبای خود برتری دارد.
تست و ازمون رانندگی
کیا اسپورتیج 2018
سواری با این خودرو نرم و راحت و به‌دلیل سطح اتکای پایین آن، در سرپیچ‌ها نیز روان دور گرفته و از مسیر یکنواخت راننده خارج نمی‌شود. طراحی سیستم تعلیق کیا اسپورتیج تغییرات مثبتی را تجربه کرده است که نرم تر شده ، کوبش کمتر شده و هندلینگ هم بهتر گردیده است .

هیوندای توسان 2018
کیفیت سواری توسان در حقیقت یک مقوله پیچیده است، از همان ابتدا که سوار بر توسان شدیم، سفتی خاصی را از ناحیه کمک فنرها احساس نمودیم. ناهمواری‌های بزرگ به خوبی جذب سیستم تعلیق می‌شود اما در جاده‌های ناصاف کم کیفیت، کمی بیشتر متوجه مشغولیت سیستم تعلیق خواهید شد و دیگر نمی‌توان پیچ و خم‌های این گونه مسیرها را با خونسردی تمام طی نمود.

میتسوبیشی2018asx
 در یک چنین دور موتوری صدای ناهنجار پیشرانه در کابین به 75 دسی بل رسیده و آرامش سرنشینان را برهم خواهد زد. همچنین مصرف سوخت این خودرو نسبت به قبل ارتقا یافته . صندلی‌های بسیار سفت ، عملکرد نامناسب اهرم و تعویض دنده بخش دیگری از کاستی‌های این خودرو به شمار می روند.

در نتیجه
واقعاً توسان و اسپورتیج هر دو یک خودرو هستند و نه تنها از نظر پیشرانه برابرند، بلکه از نظر هندلینگ و فرمان پذیری تقریباً در یک سطح قرار دارند. تعلیق هر دو خودرو از نظر نرمی بسیار شبیه به یکدیگر هستند. در قسمت فضای سرنشینان اشاره شد، روح اسپورتیج بیشتر شبیه به خودروهای اسپرت است و می توان گفت که کمی اسپورتیج از نظر هندلینگ برتری نسبت به توسان دارد و خودرو بیشتر در کنترل و دستان شماست. لذا هر قدر در قسمت دید و فضای داخلی، توسان نسبت به اسپورتیج برتری داشت اما در قسمت هندلینگ برتری در دستان اسپورتیج است. میتسوبیشی ASX در حال حاضر، عملکرد فنی و قابل قبول، و سواری نرم‌تری را ارائه می‌دهد، در حالی که کیا اسپرتیج سواری خشک‌تر در عین حال با ثبات‌تر در پیچ‌ها را ارائه می‌دهد. اسپورتیج خودرویی سرحال تر نسبت به توسان و asx است کیا اسپورتیج گزینه ای معقول تر و مناسب تر نسبت به رقبا می باشد.

 


❮ صفحه قبل
صفحه بعد ❯








نظر خود را ارسال کنید